Kerkweg 219 E
2985 AS Ridderkerk
0180 - 42 00 77
0180 - 43 01 55

Banden

Bij een band gaat niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte banden. Goede banden zijn daarom van levensbelang.

Welke band het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw band. Het verschil tussen de ene en de andere band is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.

De Jong Bandenservice heeft een zeer breed assortiment in banden voor personenwagens. We hebben alle bekende merken in huis zoals Continental, Bridgestone, Michelin en Vredestein. Daarnaast hebben wij ook ons eigen huismerk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

U kunt bij de Jong Bandenservice terecht voor de aanschaf van nieuwe banden of wielen, maar natuurlijk ook voor het onderhoud aan uw banden. Bij ons kunt u uw banden op een vakkundige wijze laten controleren op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde banden en wielen of een perfecte uitlijning.